Tukkerproat

De Computerman Twente; reparaties, installaties en onderhoud

Heb jij een probleem met je computer? Werkt hij helemaal niet meer, is de computer plots langzaam of heb je schade opgelopen? Vervelend, maar het hoeft niet het einde van je computer te betekenen! Ga met je computer of laptop langs bij de Computerman Twente en jouw computer of laptop wordt weer gemaakt!

De Computerman Twente is een bedrijf in Hengelo bestaande uit 5 enthousiaste techneuten die niets liever doen dan jou helpen met je apparatuur. Met meer dan 100 Google reviews en een gemiddelde cijfer van een 4,9 is het één van de meest populaire computerbedrijven uit Twente.

Snelle en persoonlijke service

Bij Computerman Twente sterven ze altijd naar snelle service gezien het nooit prettig is om je computer of laptop voor een langere tijd kwijt te zijn. Ondanks deze snelle service raken ze jou niet uit het oog, de service blijft persoonlijk en er blijft voldoende tijd vrij om alle problemen met je door te spreken. 

Deze persoonlijke service is niet alleen op het kantoor te ervaren, maar de Computerman Twente komt ook bij je thuis langs als dit voor jou prettig is. Eén van de medewerkers komt langs voor computerhulp aan huis en kan je helpen met reparaties of onderhoud, maar ook met het instellen van apparaten als routers of printers.

Op zoek naar een nieuwe computer of laptop?

Is jouw computer of laptop niet meer te redden en ben je op zoek naar een alternatief? Easycomputershop.nl biedt refurbished desktop computers en laptops aan tegen de scherpste prijzen. 

Voor iedereen die op zoek is naar een computer of laptop die niet nieuw hoeft te zijn, maar wel goed moet werken biedt EasyComputershop de oplossing. De refurbished apparaten van de winkel zijn zelf gerepareerd en je kunt ze zelf ophalen aan de Turbinestraat 59 in Hengelo of thuis laten bezorgen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *